artikel

‘Vergeet Het Nieuwe Werken, stap in de toekomst’

HRM

Het Nieuwe Werken als idee is al meer dan tien jaar oud. Wie er nu nog aan moet beginnen, kan zich afvragen of het nog wel zin heeft. De wereld verandert namelijk razendsnel.

De grote uitdaging voor organisaties is niet alleen meer een nieuwe manier van werken, maar veel meer een nieuwe wijze van organiseren die hen in staat stelt om te gaan met de snelheid van veranderen.
Op het congres Het Nieuwe Werken op 3 december a.s. gaat Henny van Egmond in zijn presentatie in op de meest opvallende veranderingen en schetst hij vijf perspectieven voor organisaties die succesvol willen zijn in de nabije toekomst. Henny van Egmond is partner bij Yolk en auteur van de boeken Het Nieuwe Werken, van visie naar praktijk en Het Nieuwe Werken voorbij.

Ervaringsdeskundigen
Aan het congres werken meer dan 25 ervaringsdeskundigen mee. Ze geven in twee lezingen en elf workshops hun visie op de grote uitdagingen die de overgang naar een HNW-kantoorconcept met zich meebrengt. De sprekers zijn onder meer afkomstig van Nuon, ministerie van Onderwijs, De Nederlandsche Bank, gemeente Utrecht, Center for People en Buildings, Provincie Noord-Holland, Ynno, Yolk, Moneypenny, work21, DJI, Innvire, ministerie van Buitenlandse Zaken en gemeente Amsterdam.

Opening congres door Wouter Hart
Het congres wordt geopend door Wouter Hart, management consultant en auteur van het boek Verdraaide organisaties. Hij legt uit hoe organisaties de ‘mythe van de beheersbaarheid (het oude managementmodel met hiërarchie en control) kunnen doorbreken en een verandering van denkrichting kunnen realiseren waardoor ze beter gaan presteren, meer tevreden werknemers krijgen en de klant uiteindelijk veel beter wordt bediend.

Wilt u meer weten over Het Nieuwe Werken en/of dit ook invoeren in uw organisatie? Meld u dan aan voor het congres over Het Nieuwe Werken op 3 december en leer van de praktijkverhalen van onder meer het Ministerie van Buitenlandse Zaken, NUON, Provincie Noord-Holland en De Nederlandsche Bank.

Reageer op dit artikel