artikel

Burn-out treft vooral vrouwelijke manager

HRM

Vrouwelijke managers worden vaker getroffen door burn-outklachten dan collega’s van het andere geslacht. Dat bericht het CBS woensdag op basis van nieuwe cijfers. Vorig jaar had 14 procent van de vrouwen met een managementfunctie deze klachten. Zij gaven aan zich compleet uitgeput te voelen door hun werk, of dat het veel van ze vergt om […]

Burn-out treft vooral vrouwelijke manager

Vrouwelijke managers worden vaker getroffen door burn-outklachten dan collega’s van het andere geslacht. Dat bericht het CBS woensdag op basis van nieuwe cijfers.
Vorig jaar had 14 procent van de vrouwen met een managementfunctie deze klachten. Zij gaven aan zich compleet uitgeput te voelen door hun werk, of dat het veel van ze vergt om de hele dag met mensen te werken. Bij mannen ging het om 10 procent. Lees het hele artikel over vrouwelijke managers met burn-out.

Reageer op dit artikel