artikel

Ontwikkeling in organisaties

HRM

De ontwikkeling van mensen in relatie tot werk, opleiden, trainen, leren en presteren is een boeiend vak. Deze boeken geven je nieuwe inzichten en praktische tools.


 

 

Opgavegericht teamleren

Steeds vaker is er een noodzaak om samen te werken aan opgaven die over de grenzen van disciplines, organisaties en gebieden heen reiken. Het zijn die opgaven en de manier om deze lerend te realiseren die centraal staan in Opgavegericht teamleren.

Bob Houtkamp, Manon Ruijters en Cees Anton de Vries

Lees verder of bestel >

Topteams

Inzichten die je op de hoogste flanken van de wereld opdoet, zijn de ultieme leerschool als het gaat om leiderschap en teamwork. Daarom bundelden bergbeklimmers Katja Staartjes en Menno Boermans hun krachten. Ze laten zien hoe je van jouw team een topteam maakt!

Katja Staartjes en Menno Boermans

Lees verder of bestel >

Betekenisvolle werkrelaties

In dit boek laat Ina Ahuis zien wat het van jou vraagt om betekenisvolle werkrelaties aan te gaan én hoe je anderen daarbij kunt ondersteunen en begeleiden. Hoe je onproductieve patronen herkent en vooral hoe je ze bespreekbaar maakt.

Ina Ahuis

Lees verder of bestel >

Vertrouwen als kompas

Als je elkaar vertrouwen durft te geven, krijg je het ook terug. Zo leer je samen, neem je samen risico’s en boek je goede resultaten. Dit boek biedt je een diagnose en een aanpak op basis waarvan je zelf aan oplossingen kunt gaan werken.

Pauline M. Voortman

Lees verder of bestel >

Seminar Leren Veranderen
Dinsdag 29 januari 2020

Heb jij als leidinggevende regelmatig te maken met veranderingen en heb je het gevoel dat je best wat extra kennis, inzichten en tools kan gebruiken? Wil je opgewassen zijn tegen veranderingen en er met jouw team beter mee omgaan en op inspelen?

Kom dan 28 januari 2020 naar dit unieke eenmalige seminar met Hans Vermaak en maak kennis met de fundamenten en ontwikkelingen van 20 jaar Leren veranderen.

Lees verder of bestel >

 

Reageer op dit artikel