artikel

7 titels Vakmedianet in Longlist Managementboek

Innovatie

Managementboek heeft de Longlist van het Managementboek van het Jaar 2014 bekend gemaakt. De jury beoordeelde ongeveer 250 managementboeken, wat heeft geresulteerd in een lijst met 45 kanshebbers. Hieronder zitten 7 titels van de betrekkelijk jonge uitgeverij Vakmedianet.

Alle boeken op de longlist zijn vernieuwende, uitdagende en leerzame boeken, waarvan er uiteindelijk slechts één bekroond kan worden tot het beste managementboek van het afgelopen jaar: Longlist Managementboek van het Jaar.

De zeven geselecteerde titels van Vakmedianet (deels voorheen Kluwer) zijn:
De kunst van veranderen
Horizontaal Organiseren
Praktijkboek Veranderdiagnose
Ruimte voor regie
Van cijfers naar waarden
Van risico-inventarisatie naar cultuurverandering
Zakendoen in de nieuwe economie.

Op donderdag 17 april 2014 wordt het wordt de winnaar bekend gemaakt. Deze prijs wordt dan namens Managementboek.nl op feestelijke wijze uitgereikt tijdens het jaarlijkse Managementboekengala in de Rode Hoed, Amsterdam.

Reageer op dit artikel