artikel

International Consultancy Conference 2015 met o.a. Semler, Vermaak, Kreijveld en prinses Laurentien

Innovatie

Op 22 en 23 september 2015 organiseren de Ooa en de ROA de International Consultancy Conference in hotel Huis ter Duin in Noordwijk.

Internationale sprekers, interessante workshops en bedrijfsbezoeken aan gerenommeerde Nederlandse bedrijven maken dit een niet te missen evenement.
Sprekers zijn onder anderen: Zakir Hossain, Ricardo Semler, Maurits Kreijveld, Luc Peters, Fons Trompenaars, Pepe Smit, Hans Vermaak, Fiona Czerniawska, Henk Volberda, prinses Laurentien, Gerd Prechtl, Rob Wagenaar, Michael van der Velden, Elena Yuzkova, Rik Maes, Paul Wouters, Léon de Caluwé, Kenny van Ierlant, Jan Rijpstra, Frank van Erkel, Constantinos Stavropoulos, Ard Pieter de Man, Inez Kohlmann, Gabor Holch, Jeroen van der Veer, Aart Bontekoning, Theo Hermsen, Monique Bellersen.
Meer over de conference op consultancyconference.com.

Reageer op dit artikel