artikel

De Corporate Startup genomineerd voor de CMI Management Book of the Year Award 2018

Innovatie

Het boek The Corporate Startup (Vakmedianet, 2017) van Tendayi Viki, Dan Toma en Esther Gons staat op de shortlist van de CMI Management Book of the Year Award in de categorie Innovatie en ondernemerschap.

De Corporate Startup genomineerd voor de CMI Management Book of the Year Award 2018

Het boek over duurzame innovatie-ecosystemen voor gevestigde bedrijven is een van de kanshebbers om de Award in februari te ontvangen. Momenteel staat een van de auteurs, Tendayi Viki, ook op de shortlist voor een Thinkers50 Award.

De CMI Management Book of the Year Awards is een jaarlijkse competitie voor het beste Engelstalige managementboek, georganiseerd door het Chartered Management Institute en de British Library. Op dit moment zijn de shortlists per categorie bekendgemaakt. Uit de winnaars van de vijf categorieën wordt uiteindelijk het beste managementboek van het jaar gekozen. The Corporate Startup is door de jury geselecteerd als beste boek in de categorie Innovatie en ondernemerschap. Op 7 februari wordt in Londen de winnaar bekendgemaakt. Eerdere winnaars van de CMI Awards waren o.a. Adam Grant (Originals, 2017), Steven D’Souza (Not Knowing, 2015), Richard Newton (The Management Book, 2013) en Henry Mintzberg (Managing, 2011).

The Corporate Startup is in maart 2017 bij Vakmedianet verschenen, de vertaling De Corporate Startup in september van dit jaar. Het is een praktische gids voor gevestigde bedrijven die hun innovatiecapaciteiten duurzaam willen ontwikkelen. Het boek biedt kaders, modellen, tabellen, tools en methodes die makkelijk kunnen worden toegepast om nieuwe producten en businessmodellen te ontwikkelen. Vertalingen van het boek zullen in 2018 in Indonesië en Vietnam verschijnen.

Reageer op dit artikel