Jaap Boonstra

Jaap Boonstra

Jaap Boonstra

Mijn professionele missie is om kennis en ervaring te delen over leiderschap en veranderingsprocessen in organisaties. Op deze manier wil ik bijdragen aan het succesvol handelen van leiders en managers in de veranderingen die zij ambiëren.

Met plezier werk ik samen met leiders, managers en professionals die verschil willen maken en daarvoor hun nek durven uitsteken.

Het geeft me energie als ik kan bijdragen aan passie en trots van mensen in hun werk en aan hun bijdragen aan duurzame organisatorische en maatschappelijke vernieuwing.

Over Jaap Boonstra

Jaap Boonstra is hoogleraar “Organization Dynamics’ bij Esade Business School in Barcelona en hoogleraar “Organizational Change” bij WU, Vienna University for Economics and Business. Daarnaast is hij kerndocent bij de Nederlandse School voor Openbaar Bestuur (NSOB) in Den Haag. Eerder was hij rector bij Sioo, interuniversitair centrum voor organisatie en veranderkunde in Utrecht en hoogleraar “Organisatieverandering” aan de Universiteit van Amsterdam. Hij was commissaris bij enkele Nederlandse bedrijven en toezichthouder bij International Choreographic Arts Centre ICK en bij Spirit, een jeugdzorginstelling in Amsterdam Als zelfstandig adviseur is hij betrokken bij complexe veranderingsprocessen in organisaties in Nederland, Spanje en Duitsland.

 

Artikelen van Jaap Boonstra