congres

Kwaliteitsmanagement

Collegereeks Kwaliteitsmanagement

Thema: Kwaliteitsmanagement

Soort congres: Congres

Prijs: €2195

Door de snel veranderende wereld veranderen de eisen die aan de organisatie gesteld worden in rap tempo. Denk alleen al aan de effecten van ICT, het ontstaan van nieuwe businessmodellen en markten, de roep om duurzaam ondernemen en de noodzaak van risicomanagement in crisistijd.

Collegereeks Kwaliteitsmanagement

In het kwaliteitsvak is stilstaan geen optie. In deze inspirerende collegereeks geven topsprekers vanuit verschillende invalshoeken hun visie op actuele thema’s in de kwaliteit van de organisaties en het management ervan. Met Teun Hardjono, Leen Paape, Jacques Reijniers, Annemieke Roobeek, Wouter Hart en André Nijhof.

  • Zes colleges van topsprekers uit het vak met hun visie op kwaliteitsmanagement
  • Verdieping, inspiratie en praktijkvoorbeelden. Tevens is er ruimte voor discussie met de spreker en de deelnemers
  • Een certificaat van deelname van Nyenrode Business Universiteit

 

Start vanaf woensdag 7 november 2018

Reageer op dit artikel