boek

Perspectieven op leiderschap

Leiderschap

Leiderschap is actueel en alom aanwezig. Leiders nemen initiatief, hebben een visie op de toekomst, geven richting in onzekere situaties en motiveren anderen om mee te doen. Ze inspireren anderen om leider te zijn.

Perspectieven op leiderschap

In Perspectieven op leiderschap bundelen gerenommeerde auteurs hun krachten en geven een breed perspectief van leiderschap. In acht hoofdstukken geven ze actuele inzichten, praktijkvoorbeelden en concrete suggesties om effectief te zijn als leider in organisaties. U krijgt antwoord op de vele vragen die leven rond leiderschap en u wordt uitgenodigd om uw eigen leiderschapskwaliteiten te verdiepen en versterken.

Perspectieven op leiderschap staat onder redactie van Jaap Boonstra, hoogleraar leiderschap en organisatieverandering bij Esade Business School in Barcelona en Vienna University for Business and Economics in Wenen. Aan het boek werkten mee: André de Waal, Rudy Kor & Britta Gielen, Hans van der Loo, René ten Bos, Mark van Twist, Annemieke Roobeek en Janka Stoker.

Reageer op dit artikel