boek

Pitch en Win

Leiderschap

Pitch en Win reikt praktische tools aan om korte, professionele, overtuigende pitches te ontwerpen. Davids methoden en praktijken zijn getest op honderden pitchers en beoordeeld door talloze investeerders en het bestuur. De focus ligt op tips waarmee je aan de slag kunt en voorbeelden uit het echte leven. Met stapsgewijze oefeningen word je gegidst naar je beste pitch ooit.

Pitch en Win

Auteur David Beckett heeft met zijn coaching ruim 700 start-ups geholpen meer dan 170 miljoen euro aan investeringen op te halen. Ook heeft hij trainingen gegeven aan duizenden professionals in innovatieteams van bedrijven als Google, IKEA, Booking.com, ING, Unilever en PwC, om in pitches voor het bestuur middelen binnen te halen voor baanbrekende innovaties. Hij is coacht sprekers bij TEDx Amsterdam, CERN en München.

Het boek is ook in het Engels verkrijgbaar als Pitch to win >>>

 

Reageer op dit artikel