artikel

Drie finalisten ‘MVO-manager van het jaar 2015’

MVO

Birgitta Kramer (Manager Duurzaamheid bij Vitens), Harry Hofman (MVO manager bij Strukton) en Fokko Wientjes (Vice-President Corporate Sustainability & Public Private Partnerships bij DSM) zijn genomineerd als ‘MVO-manager van het jaar 2015’.

Een deskundige jury heeft hen geselecteerd uit negen kandidaten die de meeste stemmen hadden gekregen bij een stemming onder ruim 250 MVO-managers. De verkiezing is een initiatief van advies- en ingenieursbureau Royal HaskoningDHV, ondernemingsorganisatie VNO-NCW en fabrikant van modulaire vloerbedekking Interface. Op 3 november 2015 wordt uit deze drie genomineerden op het Nationaal Sustainability Congres de winnaar verkozen. Staatssecretaris Mansveld (Infrastructuur en Milieu) zal daar de bokaal aan de winnaar overhandigen.
Meer over de finalisten en de jury.

Reageer op dit artikel