artikel

Organisatiemodellen en echte organisaties (blog Richard Kok)

MVO

Door heel duidelijk te zijn met een model nemen mensen niet meer goed waar.

Met veel plezier schrijf ik regelmatig over duurzaamheid. Mijn publicaties gaan vaak over wat we als mens en als organisatie kunnen leren van de natuur. Wat is een natuurlijke manier van organiseren, hoe pas je in de omgeving en is het mogelijk om mee te bewegen en de omgeving mede vorm te geven? Regelmatig krijg ik positieve reacties op mijn publicaties, maar net zo vaak (of vaker?) de vraag wat iemand of een organisatie precies moet doen. ‘Wees eens helder, wat is de volgende stap’, is het commentaar dat ik dan krijg. Ook laatst weer tijdens een bijeenkomst kreeg ik soortgelijke opmerkingen te horen.
Lees de hele blog van Richard Kok.

 

Reageer op dit artikel