boek

Gedeeld eigenaarschap

MVO

Liesbeth Schipper en Pascal Lamberigts geven een nieuw perspectief op samen werken aan maatschappelijke veranderopgaven.

Gedeeld eigenaarschap

In Gedeeld Eigenaarschap laten Pascal Lamberigts en Liesbeth Schipper zien hoe je deze samenwerking tot stand brengt. Hoe actoren proactief, vroegtijdig en in gelijkwaardige verhoudingen samen hun strategische keuzes bepalen en vernieuwing realiseren. En hoe dat bijdraagt aan een meer duurzame leefomgeving.

Dit boek laat zien dat samen werken mensenwerk is, waarin telkens de balans wordt gezocht tussen het ordenen van processen en het verbinden van mensen. Het boek is bestemd voor iedereen die geboeid is door maatschappelijke veranderopgaven en daar op een professionele manier een bijdrage aan wil leveren. Meer op de site.

 

Reageer op dit artikel