artikel

10 kanshebbers ‘Ooa-boek 2013’ bekend!

Organisatie

De Orde van organisatiekundigen en -adviseurs (Ooa) heeft tien boeken geselecteerd voor een nominatie ‘Boek van het Jaar 2013’.

De jury beslist medio mei welke drie boeken worden genomineerd. Het ‘Ooa Boek van het Jaar’ wordt bekend gemaakt tijdens het eerste Boek&Festival op 10 juni 2014.
De jury heeft bij de beoordeling, van de in totaal 50 ontvangen publicaties, gelet op de actualiteit van het onderwerp en de vernieuwende en frisse behandeling ervan. Een goed geschreven en goed onderbouwde beschouwing die relevant is voor het vak van organisatieadvies, waarbij de aantrekkelijke vormgeving ondersteunend is aan de inhoud.
Bij deze tien titels zitten er drie van uitgeverij Vakmedianet (o.a. uitgever van OverManagement.nl, M&O, ‘Leren Veranderen’, ‘Verdraaide organisaties’, enz.).
De kunst van veranderen door Marco de Witte en Jan Jonker
Horizontaal organiseren door Renco Bakker en Teun Hardjono
Zakendoen in de nieuwe economie door Marga Hoek.

Boek&Festival
Op 10 juni zullen de drie genomineerden, die dus uit de nu tien geselecteerde boeken zullen worden gekozen, hun boek en ideeën pitchen aan de aanwezigen. Daarna volgen er workshops rondom de inhoud van de boeken. Nieuwe potentiele auteurs krijgen bovendien kans hun boek en ideeën te pitchen aan uitgevers.
Klik hier voor de volledige lijst van de 10 kanshebbers.

Reageer op dit artikel