artikel

Drie nominaties Ooa Boek van het Jaar 2014 bekend

Organisatie

De jury van het ‘Ooa Boek van het Jaar 2014’ heeft de drie boeken gekozen uit de shortlist van tien die op dinsdag 19 mei zullen meedoen om de titel Ooa Boek van het Jaar 2014.

De drie genomineerden zijn: ‘De kracht van platformen’ van Maurits Kreijveld, ‘Cliché & Organisatie’ van Luc Peters, en ‘Onderweg’ van Leike van Oss en Jaap van ’t Hek. Tijdens het Boek&Festival 2015 maakt de jury de winnaar bekend. Ook de ROA maakt die middag de winnaar van de Professionele Publicatie Prijs 2014 bekend.

Op dinsdag 19 mei 2015 organiseren ROA en de Ooa voor het eerst gezamenlijk het Boek&Festival. Tijdens dit unieke evenement worden de winnaars bekend gemaakt van het ‘Ooa Boek van het Jaar 2014’ en de ROA Professionele Publicatie Prijs.

Wat dit evenement uniek maakt is dat de auteurs lezingen of interactieve workshops zullen geven over hun publicatie. Voor deelnemers een fantastische gelegenheid om kennis te nemen van de – door beide jury’s geselecteerde – meest interessante opvattingen over organisatieadvies en management. Ook het feit dat er rechtstreeks contact met de auteurs is, maakt deze middag een kans die u niet voorbij kunt laten gaan.

Aansluitend aan dit literaire programma zullen de jury’s de prijs voor het ‘Ooa Boek van het Jaar 2014’ en de ‘ROA Professionele Publicatie Prijs’ uitreiken aan de schrijver/auteur van een van de drie genomineerde boeken en een van de genomineerde artikelen. De genomineerde boeken en publicaties staan op de website van de Ooa. Daar kunt u zich ook aanmelden voor het Boek&Festival. Voor leden van de Ooa en de ROA is het evenement gratis te bezoeken.
Bron: Ooa

Reageer op dit artikel