artikel

Ricardo Semler en Prinses Laurentien op International Consultancy Conference 2015

Organisatie

Op 22 en 23 september 2015 organiseren de Raad van Organisatie Adviesbureaus (ROA) en de beroepsvereniging voor organisatiekundigen en -adviseurs (Ooa) de International Consultancy Conference in hotel Huis ter Duin in Noordwijk.

Ricardo Semler en Prinses Laurentien op International Consultancy Conference 2015

Op de conferentie komen bekende namen als de Braziliaanse topondernemer Ricardo Semler (zie foto) en andere keynotesprekers als Fons Trompenaars, Prinses Laurentien en Fiona Czerniawska.
Andere sprekers zijn: Zakir Hossain, Maurits Kreijveld, Luc Peters, Pepe Smit, Hans Vermaak, Fiona Czerniawska, Henk Volberda, Gerd Prechtl, Rob Wagenaar, Michael van der Velden, Elena Yuzkova, Rik Maes, Paul Wouters, Léon de Caluwé, Kenny van Ierlant, Jan Rijpstra, Frank van Erkel, Constantinos Stavropoulos, Ard Pieter de Man, Inez Kohlmann, Gabor Holch, Jeroen van der Veer, Aart Bontekoning, Theo Hermsen, Monique Bellersen.

Winnaar gratis toegangskaart
Marloes Keulemans is de winnaar van de verloting van een toegangskaart (2-daags arrangement) voor de International Consultancy Conference.

Reageer op dit artikel