artikel

Genomineerden Ooa Boek van het Jaar 2015 zijn bekend!

Organisatie

De Ooa-jury maakte onlangs de drie genomineerde boektitels bekend voor de titel Boek van het Jaar 2015.

De genomineerden zijn: De corporate tribe van Danielle Braun en Jitske Kramer (ook bij de laatste 5 voor het Managementboek van het Jaar 2016), Is er ruimte in de gevestigde orde? van Marjorieke Glaudemans en The network always wins van Peter Hinsen. Op 18 mei wordt de winnaar bekend gemaakt. Dat gebeurt tijdens het jaarlijkse Ooa Boek&Festival.

Traditie
Het Boek&Festival is drie jaar geleden voor het eerst georganiseerd. Tijdens dit evenement kunnen deelnemers workshops en lezingen bezoeken. Naast de workshops van de auteurs van de top 3, zal ook een aantal auteurs van de eerder gepubliceerde top 10 een workshop geven. Ook uitgevers nemen deel aan dit evenement. Voor de deelnemers is dit een goede gelegenheid om in één middag kennis te nemen van interessante opvattingen over organisatieadvies en management, en om in gesprek te gaan met de auteurs.
De genomineerde boeken zijn te vinden op de website van de Ooa. Daar kunnen geïnteresseerden zich ook aanmelden voor het Boek&Festival. Voor leden van de Ooa met een professionaliseringsabonnement is het evenement gratis te bezoeken.

Reageer op dit artikel