boek

Verplichte literatuur voor commissarissen en bestuurders

Organisatie

 Het boek Verplichte literatuur voor commissarissen en bestuurders geeft op basis van een analyse van cases en interviews antwoord op de vraag waarom het toezicht zo vaak tekortschiet en geeft adviezen om dit te vermijden. De auteurs Hans Strikwerda en Jaap ten Wolde analyseren en beschrijven dilemma’s en geven oplossingen voor de dimensie van integriteit […]

Verplichte literatuur voor commissarissen en bestuurders
 Het boek Verplichte literatuur voor commissarissen en bestuurders geeft op basis van een analyse van cases en interviews antwoord op de vraag waarom het toezicht zo vaak tekortschiet en geeft adviezen om dit te vermijden.

De auteurs Hans Strikwerda en Jaap ten Wolde analyseren en beschrijven dilemma’s en geven oplossingen voor de dimensie van integriteit in besturen en toezicht.

Reageer op dit artikel