congres

Organisatie

Congres Agile Organiseren

Thema: agile

Soort congres: Congres

Prijs: €595

Agile organiseren en leidinggeven is niet nieuw. Het blijkt goed te passen in deze tijd waarin voortdurend ingespeeld moet worden op de ontwikkelingen om ons heen en flexibele, wendbare teams steeds sneller samen moeten presteren.

Congres Agile Organiseren

Aanpassingsvermogen is essentieel om ook in de toekomst succesvol te blijven en daarbij biedt agile kansen. Voor IT, HR, businessteams, marketing, finance … kortom voor de hele organisatie.

De grote vraag is: wat moet en kan ik met agile organiseren, en hoe dan?

Op 27 november krijg je antwoord. Niet alleen de theorie komt aan bod, maar vooral ook de praktijk van agile organiseren met cases uit profit en non-profit. Kom naar Burgers’ Zoo, spot in de pauze een echte Sri Lanka panter (het meest agile dier in het park!), en ga bovenal met praktische kennis over agile werken en organiseren weer terug naar huis én naar je eigen organisatie.

Meer informatie over het Congres Agile Organiseren

 

Bekijk het overzicht met alle congressen en events van MI Academy

Reageer op dit artikel