Whitepapers

Whitepaper: Diversiteit en Verandering

Organisatie

Heb je jouw organisatie weleens als een tribe bekeken? Wij wel. Een organisatie is een levend geheel, met dorpspleinen en raadhuizen (vergaderzalen) en steegjes en kroegjes waar de echte gesprekken plaatsvinden (rookhokken en coffee corners). Met chiefs (leiders), elders (toezichthouders), jagers (sales), magiërs (IT, HR, verandermanagers, consultants) en verzamelaars (de fee earners). En tribes zijn voortdurend in beweging.

Whitepaper: Diversiteit en Verandering

Download de gratis whitepaper en leer hoe tribes, en dus organisaties, functioneren.

 

 

 

 

 

 

Danielle Braun is spreker op het Event Corporate Culture. 

Event Corporate Culture
Over organisatiecultuur wordt veel geschreven, gezucht en gesproken. De uitdagingen waar we in onze organisaties voor staan, zijn nieuw en tegelijk eeuwenoud. Als je weet hoe cultuur wordt gevormd, weet je wat je te doen staat. Kom ook naar het Event Corporate Culture op 9 december 2019 >>>

Reageer op dit artikel