Over ons

Management Impact, onderdeel van Vakmedianet, is dé kennisplek voor managers en organisatieprofessionals. Management Impact biedt toonaangevende managementcontent en zet de agenda. Via verschillende kanalen informeren wij managers en organisatieprofessionals; de website met twee keer per week een nieuwsbrief, social media, boeken (Vakmedianet) en events (MI Academy).

Werkwijze

Management Impact biedt de meest relevante managementcontent op acht deelgebieden: organiseren, strategie, veranderen, processen & projecten, innoveren, leiderschap en persoonlijke groei. Relevant is Management Impact, door alleen met de beste managementauteurs te werken.

Door de zeer intensieve samenwerking met deskundigen én professionals weten we precies wat er leeft in de markt en spelen wij hierop in. Door een heldere en gestructureerde indeling weet u direct om welk type content het gaat. Kunt u de content meteen in de praktijk gebruiken (aan de slag), is het een onderwerp dat enorm leeft in de markt (trending), is het een case (best practice) of vormt het een inleiding op een thema (kennisbank).

  • Management Impact inspireert
    Door een podium te zijn voor topauteurs en topsprekers. Door altijd voorop te lopen. Laat u inspireren en ga gemotiveerd aan de slag.
  • Management Impact verbindt
    Door herkenning en best practices. Door de kennis van topauteurs toegankelijk en toepasbaar te maken voor professionals. Op onze events verbinden we u letterlijk met elkaar.
  • Management Impact brengt verder
    Door diepgang, inhoudelijke betrouwbaarheid en toegankelijke content. Ontwikkel uw kennis en breng uzelf en uw organisatie verder.

Medewerkers van Management Impact

Freek Talsma
Uitgeefdirecteur
Anneke van Dijk
Uitgever
Wouter Nalis
uitgever hoger onderwijs
Eduard van Brakel
Webredacteur
Laurens Molegraaf
Redacteur
Douwe van Randen
Fondsredacteur
Everdien ten Zijthof
Vakredacteur
Monique Krol
Congresmanager
Laura Kollaard
Marketeer
Astrid Geraats
Marketeer
Loes Schokker
Projectcoördinator
Judith de Geus
Congresmanager

 

Adresgegevens

Adresgegevens Uitgever en Redactie
Vakmedianet
Binnensingel 3
7411 PL Deventer
088-5840840
redactiemanagement@vakmedianet.nl