Over ons

Management Impact, onderdeel van Vakmedianet, is dé kennisplek voor managers en organisatieprofessionals. Management Impact biedt toonaangevende managementcontent en zet de agenda. Via verschillende kanalen informeren wij managers en organisatieprofessionals; de website met twee keer per week een nieuwsbrief, social media, boeken (Vakmedianet) en events (MI Academy).

Werkwijze
Management Impact biedt de meest relevante managementcontent op acht deelgebieden: organiseren, strategie, veranderen, processen & projecten, innoveren, leiderschap en persoonlijke groei. Relevant is Management Impact, door alleen met de beste managementauteurs te werken.

Door de zeer intensieve samenwerking met deskundigen én professionals weten we precies wat er leeft in de markt en spelen wij hierop in. Door een heldere en gestructureerde indeling weet u direct om welk type content het gaat. Kunt u de content meteen in de praktijk gebruiken (aan de slag), is het een onderwerp dat enorm leeft in de markt (trending), is het een case (best practice) of vormt het een inleiding op een thema (kennisbank).

Management Impact inspireert
Door een podium te zijn voor topauteurs en topsprekers. Door altijd voorop te lopen. Laat u inspireren en ga gemotiveerd aan de slag.

Management Impact verbindt
Door herkenning en best practices. Door de kennis van topauteurs toegankelijk en toepasbaar te maken voor professionals. Op onze events verbinden we u letterlijk met elkaar.

Management Impact brengt verder
Door diepgang, inhoudelijke betrouwbaarheid en toegankelijke content. Ontwikkel uw kennis en breng uzelf en uw organisatie verder.

Medewerkers van Management Impact

Freek Talsma
Uitgeefdirecteur

Anneke van Dijk
Uitgever

Wouter Nalis
uitgever hoger onderwijs

Eduard van Brakel
Webredacteur

Laurens Molegraaf
Redacteur

Douwe van Randen
Fondsredacteur

Everdien ten Zijthof
Vakredacteur

Frieda Crince Le Roy
Fondsredacteur

Monique Krol
Congresmanager

Monique Peters
Marketeer

Astrid Geraats
Marketeer

Loes Schokker
Projectcoördinator

Judith de Geus
Congresmanager

Adresgegevens

Adresgegevens Uitgever en Redactie
Vakmedianet
Binnensingel 3
7411 PL Deventer
088-5840840
redactiemanagement@vakmedianet.nl