artikel

Advieskunst helpt de adviseur

Over ons

Advieskunst helpt de interne adviseur door te groeien naar een stevige positie in de organisatie. Tot iemand die gezien en erkend wordt vanwege zijn toegevoegde waarde. Met concrete inzichten, praktische modellen en waardevolle theorie krijg je je advies beter over de bühne en ontwikkel je een eigen visie op je adviesrol. Je leert hoe je mensen in beweging krijgt door te werken aan jezelf, jouw expertise, jouw adviesinstrumentarium en competenties binnen het speelveld met de klant en de doelgroep waarin je je als adviseur beweegt.

Advieskunst helpt de adviseur

Noëlle van der Hagen en Machiel Willemsen schreven dit boek voor iedereen die binnen een organisatie regelmatig de adviesrol pakt zoals HR-adviseurs, kwaliteitsmanagers en professionals werkzaam op ICT en financiën. Zij ontwierpen voor dit boek een ontwikkelmodel voor de interne adviseur en toetsten dit in 20 interviews met zeer ervaren interne adviseurs. Het is een praktisch boek geworden met veel tips en tools.

Noëlle van der Hagen en Machiel Willemsen zijn gespecialiseerd in het professionaliseren van (interne) adviseurs, doen hier onderzoek naar en publiceren over dit onderwerp. Zij hebben samen ruim 30 jaar ervaring als trainer en zo’n 2500 adviseurs begeleid in hun ontwikkeling.

Lees ook:

 

 

 

 

Reageer op dit artikel