artikel

De Nieuwe Voorzitter – De vijf O’s van succesvol voorzitten

Persoonlijke groei

De Nieuwe Voorzitter is de persoon die inhoud, proces én deelnemers trefzeker tot hun recht laat komen. Dit boek geeft een impuls aan de wezenlijke rol die de voorzitter in het vergaderen speelt.

De Nieuwe Voorzitter – De vijf O’s van succesvol voorzitten

De Nieuwe Voorzitter zorgt voor andere vergaderingen. Dit moet ook wel, nu organisaties veranderen; ze verdampen. Er wordt steeds meer in multidisciplinaire projecten gewerkt. In wisselende samenwerkingsverbanden. Vanuit verschillende locaties. Een vergadering is vaak de enige gelegenheid om zaken live met elkaar te bespreken. Maar dan wel graag met een andere voorzitter: de Nieuwe Voorzitter!

De Nieuwe Voorzitter is de persoon die inhoud, proces én deelnemers trefzeker tot hun recht laat komen. Dit boek geeft een impuls aan de wezenlijke rol die de voorzitter in het vergaderen speelt. Aan de hand van de vijf O’s: Ontregelen, Ontsluiten, Ontvouwen, Ontwaren en Ontwikkelen deelt de auteur haar praktische en goed toepasbare inzichten met iedereen in de rol van – nieuwe – voorzitter!

‘Nathalie Vrancken levert met “De Nieuwe Voorzitter” een heldere gids voor moderne voorzitters. Vrancken biedt herkenbare praktijksituaties en concrete tools waarmee elke voorzitter kan uitgroeien tot een Nieuwe Voorzitter. Verplichte kost voor iedereen die een bijeenkomst of vergadering moet leiden!’  Paul Laseur – Dagvoorzitter – Presentator BNR Nieuwsradio

Reageer op dit artikel