artikel

Beweging brengt energie

Persoonlijke groei

Geloof in jezelf, en verbaas je! Als je voor een onmogelijke taak staat, het verdubbelen van het aantal klanten of het halveren van de hoeveelheid klachten, zet dan gewoon de eerste stap.

Alleen dan komt er beweging en die beweging brengt je de energie om dat doel ook daadwerkelijk te realiseren. Opgedragen of zelf gekozen, maak het doel klein: bel een eerste mogelijke klant of los de eerstvolgende klacht naar volle tevredenheid op. Als je die stap zet, kun je ook een volgende stap zetten: nog meer klanten bellen en een kluwen van klachten structureel oplossen. Doe dat met de overtuiging van een topsporter: zo extreem goed als in je mogelijkheden ligt. Alles uit de kast. Geen excuses. Geen ja maar. Gewoon proberen. Kijken wat er gebeurt. Doen. Leren. Beter worden. De energie van de vooruitgang ervaren. Genieten van je progressie. Steeds dichter bij je doel komen: klanten die jou gaan bellen, klachten die oplossen als sneeuw voor de zon. Dat is het, helemaal!
Durf jij die eerste stap te zetten?
Lees de hele blog van Ineke Walravens.

Reageer op dit artikel