artikel

Krijg grip op je voelen, denken en doen

Persoonlijke groei

Mensen zijn gewoontedieren. We vinden het heel lastig om bestaande patronen te doorbreken en nieuw gedrag aan te leren.

Krijg grip op je voelen, denken en doen

Om mensen daarbij te helpen schreef hoogleraar klinische neuropsychologie Margriet Sitskoorn het boek IK2 – De beste versie van jezelf. Een boek dat theoretische kennis koppelt aan praktische oefeningen. Je leert hoe je je executive brein traint, zodat je op de lange termijn succesvol kan zijn in onze hedendaagse, snel veranderende wereld.

De e-pocket IK2 inspireert om dat deel van jouw hersenen te ontwikkelen, jezelf te verbeteren en grip te krijgen op jouw leven. Of dat nu is omdat een burn-out op de loer ligt, omdat promoties steeds aan je neus voorbij gaan of omdat je eindelijk eens je goede voornemens wilt volhouden en je doelen wilt bereiken, het Ik2 e-pocket helpt je.

 

Reageer op dit artikel