boek

Ga doen wat je écht belangrijk vindt!

Persoonlijke groei

Hoor jij bij die 90% van de mensen die het als een uitdaging ervaren om een goede balans in hun leven te vinden door de hoge versnelling waarin we leven en alle prioriteiten waarmee we wat moeten? Dan kan dit boek je daarbij helpen.

Ga doen wat je écht belangrijk vindt!

Ga doen wat je écht belangrijk vindt! is een praktisch raamwerk, een soort gereedschapskist, aangevuld met waardevolle inzichten uit de positieve psychologie en de filosofie. De tools in deze gereedschapskist helpen je om je hoofd erbij te houden, de keuzes te maken die voor jou het beste zijn om de dingen te doen waar jij je goed bij voelt. Met die tools, die je zelf op maat kunt maken, beschik je over de juiste uitrusting om aangenamer, gemakkelijker en gelukkiger te leven.

Ga doen wat je écht belangrijk vindt! is geschreven door Judith Grimbergen, Nick van Dam, Paul Sherman en David Garten.

Reageer op dit artikel