artikel

Kodakmomentjes, integriteit en samenwerken

Procesmanagement

Op donderdag 19 november jl. vond het 10e Jaarcongres procesmanagement plaats. Was u er niet bij? Een korte impressie.

Richard van Hooijdonk: Kodakmomentjes
De aftrap van het 10e Jaarcongres Procesmanagement werd gedaan door trendwatcher Richard van Hooijdonk. Wat wij nu met elkaar meemaken, heeft nog nooit iemand meegemaakt, zei Van Hooijdonk. We moeten onze processen loslaten en naar een nieuwe organisatie, naar de disruptieve organisatie waarin we experimenteren, outsourcen en op platforms mensen bij elkaar brengen. Iedere CEO moet een jonge gast van 25 á 30 jaar naast zich hebben voor de noodzakelijke vernieuwing. We moeten meer vertrouwen gaan krijgen in Big Data, 3D-printing en the Internet of Things.
Lees ook de rest van de impressie van het 10e Jaarcongres Procesmanagement.

Reageer op dit artikel