boek

De connected company

Strategie

Roadmap voor businessstrategie in de 21e eeuw van Dave Gray. De tijd dat een organisatie top-down gemanaged kon worden en een bedrijf wegkwam met middelmatige producten en diensten is definitief voorbij.

De connected company

Handelsverkeer gaat verbijsterend snel, computerkracht is exploderend en er is hevige mondiale concurrentie. Het boek De Connected Company laat zien hoe ondernemingen zich kunnen organiseren in deze nieuwe wereld.

Klanten stappen sneller over op ontwrichtende technologieën dan je bedrijf kan bijbenen. Als ze enthousiast over je zijn, kunnen ze je boodschap versterken. Maar als je niet voldoende presteert, kunnen zij de controle over je merkboodschap kapen en hun teleurstelling en frustratie sneller verspreiden dan je kunt bijhouden. Om gelijke tred te houden met de connected customers van vandaag moet je bedrijf een connected company worden.

Reageer op dit artikel