boek

Organisatie Ontwerp Atelier

Strategie

Het Organisatie Ontwerp Atelier is een praktisch doe-boek voor organisaties die behoefte hebben aan een ‘nieuwe’ structuur. 

Organisatie Ontwerp Atelier

Mark Nijssen brengt in dit boek de complexiteit van een nieuw organisatieontwerp terug naar overzichtelijke proporties. Centraal staat het Atelier, waarin een procesaanpak wordt gepresenteerd op basis van inzichten uit de organisatiekunde, de veranderkunde en uit Design Thinking. De werkwijze in het Atelier is in hoge mate participatief. Dit behoedt organisaties ervoor in de klassieke valkuil te stappen van abstracte tekentafelontwerpen en het meegaan in hypes. In plaats daarvan levert het Atelier een deugdelijke, haalbare, functionele en mooie organisatiestructuur op.

Reageer op dit artikel