boek

Ontwerp betere business

Strategie

Zie kansen, denk als een designer en ontwerp een businessmodel dat meebeweegt met onvoorspelbare veranderingen. De tijd dat een businessmodel jarenlang aan alle eisen voldeed, is voorbij.

Ontwerp betere business
Ontwerp Betere Business

Auteur: Patrick van der Pijl

Concurrentie, behoeften van klanten en technologische mogelijkheden veranderen voortdurend, vaak op een onvoorspelbare manier. Als je succesvol wilt zijn in de wereld van vandaag, zul je moeten denken als een designer. Designers hebben altijd al met onzekerheid te maken gehad en weten daar juist hun voordeel mee te doen. Je hebt de juiste tools en vaardigheden nodig om onzekerheid te omarmen.

In Ontwerp Betere Business vind je de tools, zoals het Businessmodel Canvas, het Context Canvas en het 5 Bold Steps Vision Canvas, die nodig zijn om de strategie en innovatie van de business van vandaag te ontwerpen. Het leert je de vaardigheden die teams tot snellere en betere inzichten brengen en het zorgt voor een frisse mindset die je helpt je klanten echt te begrijpen en je business daarop te baseren. De talloze praktijkvoorbeelden van o.a. Toyota, Startupbootcamp en Wavin laten zien hoe je dat in de praktijk toepast.

Reageer op dit artikel