boek

Business Modellen voor Teams

Strategie

Business Modellen voor Teams is voor iedereen die leiding geeft aan andere mensen, die het team wil versterken en mee wil blijven spelen! De beschreven methoden kunnen in de meeste organisaties worden gebruikt, non-profit of for-profit.

Business Modellen voor Teams

Vind je het frustrerend dat je …

• steeds opnieuw moet uitleggen wat mensen in je team moeten doen?
• problemen moet oplossen die anderen zelf zouden moeten kunnen oplossen?
• toezicht houdt en micro-managet, in plaats van strategieën ontwikkelt en leidinggeeft?

Business Modellen voor Teams helpt je deze problemen op te lossen: met toepassing van dezelfde eenvoudige visuele tools waarmee Business Model Generatie en Business Model You wereldwijd zo populair en succesvol zijn geworden. Sterker, dit boek zou weleens de laatste teamwork-toolkit kunnen zijn die je ooit nog nodig zult hebben!

Reageer op dit artikel