boek

Ongekend talent – Eindelijk iedereen werk

Strategie

Vacatureoverschot? Er staat voldoende talent te trappelen om aan het werk te gaan. Je moet alleen weten waar te zoeken. Of in dit geval: hoe te kijken.

Ongekend talent – Eindelijk iedereen werk

Bartel Geleijnse, medeoprichter van Purpose People Practice was gedurende een decennium een van de drijvende krachten achter het betekenisvolle bedrijf The Colour Kitchen. In Ongekend talent deelt hij al zijn ervaringen en laat hij overtuigend zien dat (bijna) iedereen zinvol aan het werk kan. Anders kijken, anders denken en anders handelen, zoals de voor dit boek geïnterviewde ondernemers ook deden.

Ongekend talent is een must-read voor elke ondernemer en iedereen die wil weten hoe we 1,3 miljoen mensen op de bank echt perspectief kunnen bieden.

Over de auteurs

Bartel Geleijnse heeft jarenlange ervaring in sociaal ondernemen en is medeoprichter van The Colour Kitchen, een hospitalitybedrijf met een groot maatschappelijk hart. Inmiddels heeft Bartel samen met Kees Klomp Purpose People Practice opgericht. Samen adviseren en ondersteunen zij bedrijven en instellingen in Nederland om meer betekenis aan hun organisatie toe te voegen, op een bij hen passende wijze.

Job Franken heeft diverse boeken gepubliceerd over ondernemerschap en innovatie, schreef voor Emerce en heeft gepubliceerd in onder meer Nieuwe Leiders en op het Nederlands Medianetwerk. Hij schreef over media & marketing, duurzaamheid, verbinding en verantwoordelijkheid.

Reageer op dit artikel