artikel

Financien voor ondernemers

Tools

Hoe kun je als klein bedrijf geld verdienen? Hoe maak je winst? Hoe krijg je zekerheid? En hoe regel je pensioen, belastingen en andere zaken met financiële consequenties? In slechts drie uur hebt u antwoord op al deze vragen door het boek Financiën voor ondernemers. Praktische handleiding voor kleine bedrijven door Esther Schulte te lezen. VerdienmodellenVeel […]

Financien voor ondernemers

Hoe kun je als klein bedrijf geld verdienen? Hoe maak je winst? Hoe krijg je zekerheid? En hoe regel je pensioen, belastingen en andere zaken met financiële consequenties? In slechts drie uur hebt u antwoord op al deze vragen door het boek Financiën voor ondernemers. Praktische handleiding voor kleine bedrijven door Esther Schulte te lezen.

Verdienmodellen
Veel ondernemers (nu is 15% van de beroepsbevolking ondernemer) hebben kleine bedrijven. Datgene wat ze doen, doen ze voor eigen risico en rekening. Dat
betekent dat zijzelf op de hoogte moeten zijn van wat er komt kijken bij het opzetten en draaiende houden van een onderneming. Voor hen is dit boek. Om te helpen een antwoord te vinden op vragen over financiën en ondernemen. Het gaat over verdienmodellen, hoeveel personeel kost, belastingen, samenwerken, verzekeringen, partners en nog veel meer. Het boek heeft als doel dat je als ondernemer weet wat er speelt binnen een onderneming en dat je in grote lijnen helder hebt wat belangrijk is. 

Levendige voorbeelden uit de praktijk maken alle onderwerpen inzichtelijk en dit boek tot een instrument dat u meteen in de praktijk kunt toepassen.

Meer over Financiën voor ondernemers.

Reageer op dit artikel