artikel

Mijlpaal: 1000 leden LinkedIngroep KluwerManagement

Verandermanagement

KluwerManagement is het fonds van uitgeverij Kluwer met een schat aan managementinformatie: boeken, tijdschriften, een database (op de site), e-nieuws en sinds kort ook een LinkdeIngroep, die nu al meer dan 1000 leden telt.

Al lid van onze LinkedIngroep?
De LinkedIngroep van KluwerManagement is snel gegroeid. Nu al meer dan 1000 leden. KluwerManagement is een Informatieplatform voor managers en directeuren met als speerpunten Innovatie / Businessmodellen, Leiderschap, Duurzaamheid / MVO, Professionele ethiek, Kwaliteitsmanagement, Verandermanagement en Zorgmanagement.  De groep staat open voor iedereen die (praktische) managementinformatie wil opdoen en/of deze wil delen. Wilt u ook deel uitmaken van dit platform voor managers en directeuren? Klik dan op deze link.
Management & Organisatie heeft een aparte LinkedIngroep. M&O is een praktijkgemeenschap voor organisatieprofessionals en wetenschappers waar ideeën uitgewisseld worden en men elkaar ontmoet. Uitgeverij Kluwer faciliteert deze gemeenschap met een tijdschrift, jaarcongres, site en voornoemde LinkedIn-groep.

Twitter
U kunt ons ook volgen via Twitter. Ons twitteradres is @kluwermanagemnt.

Managementbases
De inhoud van onze  tijdschriften Management & Organisatie en Management Executive is opgenomen in databases.

Congressen
We organiseren congressen, opleidingen en workshops over diverse managementonderwerpen.

Boeken en tijdschriften
Al onze boeken en tijdschriften kunt u vinden in onze shop.

Onlangs zijn de volgende boeken bij KluwerManagement verschenen:
Business Model You
Essenties van verandermanagement
Auditen met zorg
DRIE – vormgeven aan organisatieontwikkeling
Handboek scenarioplanning  – Toekomstscenario's als strategisch instrument voor het managen van onzekerheid (tweede, herziene druk)
Ik ben projectmanager! Wat nu?
De perfecte pass – Wat de manager kan leren van de voetbaltrainer
Corporate Universities – Aanjagers van de lerende organisatie
Audits van de Toekomst

Reageer op dit artikel