artikel

Nieuwe site en e-zine

Verandermanagement

Over Management is deze week live gegaan met een nieuwe site en ook de e-zine is vernieuwd. Wat is er nieuw aan?

De nieuwe site van Over Management heeft frisse kleuren en is moderner van opzet en opmaak. De site is geschikt voor pc’s/laptops, tablets en smartphones.
Als u klikt op de in het oog vallende gekleurde blokken komt u bij de informatie die wij deze week voor u hebben geselecteerd. Ook de wekelijkse column (okergekleurd) van een van onze columnisten staat hiertussen. 

De informatie is toegankelijker doordat u deze nu ook kunt benaderen via 16 thema’s (bijv. Verandermanagement, Procesmanagement, Leiderschap, Coachen). Dit kan door over Actueel (bovenin) te ‘hooveren’: een uitrolmenuutje komt dan te voorschijn. De rest van de navigatie bovenin in de site wijst zich vanzelf. Aan de rechterkant (Kort nieuws) vindt u de overige recente artikelen.

Het zoeken is vergemakkelijkt: rechtsboven kunt u een trefwoord ingeven en daaronder kunt u met een tweede zoekwoord het zoeken verfijnen. 

De rijkdom aan informatie is zichtbaarder doordat onze tijdschriften – Management Executive, M&O, Tijdschrift voor Begeleidingskunde en Sigma – prominent midden op de homepage staan. Door te klikken op hun logo’s komt u in de kennisbank van deze tijdschriften.

Ontvangt u de e-zine nog niet, dan kunt u zich hier op de e-zine abonneren.

De komende tijd zetten we nog wat puntjes op  i. En we blijven kijken hoe we site nog beter kunnen maken. Heeft u ideeën ter verbetering van de site of wilt u iets anders aan ons doorgeven? Graag! Hieronder kunt u reageren.

 

Reageer op dit artikel