artikel

Nieuwe tools, nieuwe mindset

Verandermanagement

CEO’s en managers hebben nieuwe tools nodig om oplossingen te vinden voor de complexe problemen waar organisaties vandaag de dag mee te maken hebben.

Nieuwe tools, nieuwe mindset

Hoe kun je verandering in je organisatie versnellen door strategische conversaties te ontwerpen en ‘moments of impact’ te creëren? Lisa Kay Solomon, onze partner in Silicon Valley en auteur van de bestseller Moments of Impact, komt in juni naar Amsterdam om haar inzichten te delen tijdens een 1-daagse workshop en het Jaarcongres Organiseren, Adviseren & Begeleiden.

Nieuwe tools, nieuwe vaardigheden, nieuwe mindset
Volgens Lisa moeten CEO’s en managers meer gaan denken als designers: visuele tools gebruiken, toekomstscenario’s maken, verschillende opties genereren, co-creëren met hun team. Samen met Patrick van der Pijl gaat Lisa in op hoe je conversaties voor strategie en innovatie ontwerpt, waarbij onder andere onze case van Toyota Financial Services als voorbeeld wordt gebruikt. Je gaat naar huis met een nieuwe toolkit om verandering in je eigen organisatie te versnellen. De workshop is in het Engels.

 

 

Reageer op dit artikel