artikel

Ontmoet Lars Kolind, de Europese Ricardo Semler

Verandermanagement

Ontmoet een van de meest succesvolle en spraakmakende business leaders van vandaag: de Deen Lars Kolind (zie foto). Ondernemer, bestuursvoorzitter, hoogleraar en auteur van de management bestseller Unboss.

Ontmoet Lars Kolind, de Europese Ricardo Semler

Het boek – dat Kolind schreef samen met Jacob Bøtter – is tot stand gekomen in samenwerking met honderd visionairs uit de hele wereld.
Unboss vormt een beweging voor een betere manier van leidinggeven, voor grotere transparantie van organisaties, meer participatie en minder uitsluiting, meer innovatie en minder dood in de pot. Kolind gaat je overtuigen waarom het baasgedrag weg moet, afdelingen heel anders ingericht moeten worden en medewerkers veel meer de vrije hand moet worden gegeven. Hij doet dat naar aanleiding van zijn ervaring bij bedrijven als LEGO, Adecco, Oticon en de Deense windmolenindustrie. Op dit moment reist hij de wereld over om bedrijven te adviseren hoe ze het roer om kunnen gooien. Op 3 december is hij in Nederland om al jouw vragen te beantwoorden.
Kolind: ‘I want organizations to have impact beyond just making money. In fact, I believe the best way to make money is by having a positive impact on people. Purpose before profit. The UNBOSSed company has a powerful purpose that shapes everything the company does – product design and manufacturing, marketing and sales, service, management and internal operation.’
Meer informatie en inschrijven (woensdag 3 december 10.00 tot 11.30 uur, NRC Restaurant Café Amsterdam)
Wilt u meer verdieping, volg dan ’s middags de masterclass.

Reageer op dit artikel