artikel

Ontdek uw veranderstijl met de Kleurenapp

Verandermanagement

Vakmedianet heeft in samenwerking met Twynstra Gudde, Hans Vermaak en Léon de Caluwé de Kleurenapp ontwikkeld. Hiermee kunt u op een eenvoudige manier uw veranderstijl ontdekken.

Ontdek uw veranderstijl met de Kleurenapp

Deze kleurenapp is vanaf nu gratis te downloaden in de Appstore en vanaf volgende week in de Playstore.

De Kleurenapp is gebaseerd op het denken over veranderen in kleuren, ontwikkeld door Léon de Caluwé en Hans Vermaak. Naast dat u hiermee op uw eigen veranderstijl kunt reflecteren, helpt het kleurendenken veranderingen te begrijpen, te ontwerpen en te bespreken. De Kleurenapp is speciaal ontwikkeld om eenvoudiger de kleurentest te doen. Het helpt u bewust te worden van uw eigen denkbeelden over vraagstukken en het laat zien wat uw voorkeursstijl is. Dit kunt u gebruiken om te reflecteren op uw eigen profiel en u verder te ontwikkelen. U vindt in de app ook achtergrondinformatie en diverse oefeningen, zodat u uw uitkomsten beter leert begrijpen en daadwerkelijk met het kleurendenken aan de slag kunt gaan.

Het is ook mogelijk de test door anderen in te vullen en naar hen toe te sturen. Ontdek hoe anderen naar u kijken en ga met elkaar het gesprek aan over elkaars veranderstijlen.

Boekentip:

Reageer op dit artikel