artikel

De kleurentest

Verandermanagement

Veranderen in kleuren is ontwikkeld door Léon de Caluwé en Hans Vermaak. Maar hoe weet je nou wat jouw voorkeurskleur voor veranderen is? Daarvoor is een test ontwikkeld, die je kunt doen met de kleurenapp.

De kleurentest

Met de Kleurenapp kunt u op uw eigen veranderstijl reflecteren, kunt u veranderingen beter begrijpen en kunt u veranderingen beter ontwerpen en bespreken. De Kleurenapp is speciaal ontwikkeld om eenvoudiger de kleurentest te doen. Het helpt u bewust te worden van uw eigen denkbeelden over vraagstukken en het laat zien wat uw voorkeursstijl is. Dit kunt u gebruiken om te reflecteren op uw eigen profiel en u verder te ontwikkelen. U vindt in de app ook achtergrondinformatie en diverse oefeningen, zodat u uw uitkomsten beter leert begrijpen en daadwerkelijk met het kleurendenken aan de slag kunt gaan.

Doe de kleurentest

En download de app:

Reageer op dit artikel