boek

Basisboek Integrale Veranderkunde

Verandermanagement

Verandermanagers kijken vaak nog te veel naar hun eigen ‘beste’ aanpak. Of die aanpak ook voor elke situatie de juiste is en hoe ze wordt onderbouwd, krijgt doorgaans onvoldoende aandacht, met als gevolg dat het percentage geslaagde veranderprojecten veel te laag blijft. Vooral de factor ‘gedrag’ blijft sterk onderbelicht en dat terwijl maar liefst 80 procent van de mislukte veranderprojecten wordt verklaard door gedragsfactoren.

Basisboek Integrale Veranderkunde

Auteurs: Anton Cozijnsen, Willem Vrakking

Basisboek Integrale Veranderkunde is een uitstekend naslagwerk voor de professional, maar in de eerste plaats een leerboek. Elk hoofdstuk bevat een samenvatting, leerdoelen, opdrachten en oefeningen. Bovendien kan de lezer aan de hand van een integrale case de opgedane inzichten over integraal veranderen toetsen.

Reageer op dit artikel