boek

VeranderCanvas

Verandermanagement

Het Het VeranderCanvas neemt je mee in de dynamische wereld van verandermanagement en helpt je bij het doordacht werken aan verandering.

VeranderCanvas

In vrijwel alle organisaties vinden veranderingen plaats. Variërend van ingrijpende veranderingen zoals een reorganisatie tot relatief kleine aanpassingen in bijvoorbeeld samenwerkingsafspraken tussen teams. Het doel van dergelijke veranderingen is altijd om de organisatie en haar medewerkers beter te laten functioneren, zodat de organisatiedoelstellingen worden gerealiseerd. Maar succesvol veranderen gaat niet vanzelf. Het VeranderCanvas helpt om doordacht te werken aan organisatieverandering. Het zwaartepunt van het VeranderCanvas ligt daarom ook op de cruciale fase in verandering, de diagnose.

Reageer op dit artikel