artikel

Werken aan vitaliteit en inzetbaarheid zorgmedewerkers

Zorgmanagement

Om een personeelstekort te voorkomen, investeren zorginstellingen in verbetering van de vitaliteit en inzetbaarheid van hun personeel. De sector steekt veel geld in verschillende maatregelen, maar de effectiviteit daarvan is moeilijk aantoonbaar. IZZ, de zorgverzekeraar voor deze sector, lanceert daarom het VitaliteitsPartnerPlan, een aanpak waarmee instellingen doelgericht de gezondheid, motivatie, vitaliteit en productiviteit van zorgmedewerkers kunnen stimuleren. Kiezen voor het VitaliteitsPartnerPlan is gericht investeren in het realiseren van strategische doelen. IZZ roept zorginstellingen op samen werk te maken van vitaliteit en inzetbaarheid, in het belang van de zorgmedewerkers, maar ook van de patiënten en van de kwaliteit en de continuïteit van de zorg.

Reageer op dit artikel