artikel

Voldoen rapportages in de gezondheidszorg wel aan de wensen?

Zorgmanagement

Controllers, als opstellers van rapportages, hebben als taak de gebruikers van rapportages (zorgmanagement) op zowel strategisch-, tactisch-, als operationeel niveau van adequate informatie te voorzien. Daartoe dragen diverse externe organisaties allerlei rapportagemethoden en ict-technieken aan, die hen bij het opstellen van de rapportages kunnen ondersteunen. Maar wat hebben de gebruikers aan al die informatie in rapportages?
Dit artikel van Åge van Roon, Hans ten Rouwelaar en Frans Schaepkens verscheen eerder in Tijdschrift Controlling, december 2010.

Drs. Åge van Roon QC RC, drs. Hans ten Rouwelaar en dr. ir. Frans Schaepkens EMFC RC zijn verbonden aan Nyenrode Business Universiteit.

Reageer op dit artikel