artikel

Sipers en Verseput (Orbis): ‘Management rondom patiënt ontwikkelen’

Zorgmanagement

Orbis Medisch Centrum wil een senior friendly hospital zijn: een ziekenhuis waarin ouderen met kwetsbaarheid snel worden geïdentificeerd, zodat op die kwetsbaarheid gericht beleid kan worden ontwikkeld. Samenwerking tussen interne geneeskunde en klinische geriatrie is essentieel in dit proces. En goede informatisering helpt  ook. Zorgmarkt (2011-nr. 11) ging in gesprek met Walther Sipers (klinisch geriater) en Gaico Verseput (internist-nefroloog).
Zorgmarkt nr. 11, dat op 11 november 2011 verschijnt, heeft als thema Ouderenzorg. Gasthoofdredacteuren zijn prof. dr. Rudi Westendorp en ir. Marieke van der Waal, directeuren van de Leyden Academy on Vitality and Ageing. Klik hier voor de hele inhoudsopgave.

Geïnteresseerd en nog geen abonnee?Abonneer u hier!

Reageer op dit artikel