artikel

Onderzoek flexibiliteit en veerkracht

Zorgmanagement

Koplopers in de Zorg zal het komende jaar vier onderzoeken uitvoeren. Daarbij staan de volgende onderwerpen centraal: Flexibiliteit en veerkracht, Vakmanschap, verbinding en vertrouwen, Teams en teamperformance en Bevlogenheid en werkgeluk.

Onderzoek flexibiliteit en veerkracht

De resultaten van deze onderzoeken worden elk jaar verwerkt in onze publicatie ‘Het Nederlands Zorglandschap’. Door meerdere jaren achter elkaar te monitoren, kunnen we een vinger aan de pols houden op de verschillende terreinen.

We beginnen in dit kwartaal met het onderzoek naar de Flexibiliteit en Veerkracht (Resilience) van zorgorganisaties. Onze inhoudelijk partner hierbij is hetMaurits Instituut.

Via deze link komt u bij het onderzoek dat 5 minuten van uw tijd vraagt. Het onderzoek zal niet alleen een beeld geven van de flexibiliteit en veerkracht van de sector als geheel, u krijgt ook een resultaat te zien dat op uw organisaties is toegespitst.

Medio december zullen we de resultaten van dit onderzoek publiceren. Wilt u meer weten over de activiteiten van Koplopers in de Zorg, kijk dan op onze website.

Reageer op dit artikel